Cum crezi o conexiune PPPoE in Windows XP (RCS&RDS)

Tuesday, May 1, 2012

  1. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa ajungeti la fereastra conexiunilor de retea (Network Connections), iar aceasta se poate face in mai multe moduri, astfel:
  • click pe butonul Start din stanga-jos ecranului, apoi, click pe Control Panel:

  Dupa tipul de tema folosit in Windows XP, veti avea 2 tipuri de vizualizare a Control Panel, Category View si Classic View.

pentru CATEGORY VIEW:

  • click pe Network and Internet Connections:

  • si click pe Netwok Connections:

pentru CLASSIC VIEW:

  • dupa click pe Control Panel, accesam cu dublu-click iconita Network Connections (aceste iconite sunt sortate alfabetic, deci le veti putea urmari de sus in jos, sau de la stanga la dreapta, depinde de modul de vizualizare selectat: tiles, icons, list, details...) :

un alt mod (mai rapid) de a ajunge la fereastra Network Connections:

  Dupa ce dam click pe butonul Start, putem merge direct pe optiunea Connect To:

      ... iar din submeniul afisat, dam click pe "Show all connections" :

2. Odata ajunsi la fereastra Network Connections, observam aici in partea de stanga-sus optiunea " Create a new connection ", de unde porneste acel New Connection Wizard:

La noua fereastra aparuta apasati pe butonul " Next " :

... Connect to the Internet:

... selectam a 2-a optiune, Set up my connection manually:

... din nou, selectam a 2-a optiune: " Connect using a broadband connection that requires a user name and password":

In noua fereastra va trebui sa scriem numele conexiunii pe care o cream, de exemplu " Conexiune Internet ", dupa care dam " Next " :

Acum, la noua fereastra va trebui sa introduceti in campurile respective user name-ul si parola furnizate de ISP-ul vostru, dar eu prefer sa nu le scriu aici, pentru a nu introduce parola de 2 ori (cu tot cu confirmare).
Lasati bifate cele 2 optiuni de mai de jos (Use this account... si  Make this the default connection ), si apasati butonul Next:

  La urmatoarea fereastra bifati optiunea " Add a shortcut to this connection to my desktop " pentru a avae conexiunea nou creata pe desktop-ul vostru, dupa care dati click pe Finish:

Abia acum introduceti user name-ul si parola furnizate de ISP-ul vostru, pe campurile corespunzatoare; dupa aceasta bifati " Save this user name and password for the following users " si dati Connect:

... si gata, conexiunea este creata !

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP